Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

1η Εθελοντική Αιμοδοσία


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η εθελοντική αιμοδοσία του Συνδέσμου μας. Δεκάδες συγχωριανοί μας, πέρα από χρώματα ομάδων, κατέκλυσαν τα γραφεία του συνδέσμου από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 14:00 (μια ώρα μετά την προγραμματισμένη λήξη της αιμοδοσίας). Αν ληφθούν υπόψη τα αυστηρά κριτήρια που ισχύουν όταν η αιμοδοσία γίνεται εκτός νοσοκομείου θα ήταν αδύνατο να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι. Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε από βάθος καρδιάς όλους όσους αφιέρωσαν το χρόνο τους για να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, αλλά και όσους για διάφορους λόγους ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να προσφέρουν το αίμα τους.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Μπάνε Πρέλεβιτς, πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ, για την παρουσία του στην εκδήλωση του συνδέσμου. Ο πρόεδρος συνομίλησε τόσο με τους γιατρούς όσο και με τους αιμοδότες. Του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.
Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης "Άγιος Παύλος" που ακούραστα και με πολύ μεγάλη επαγγελματικότητα έφεραν σε πέρας το δύσκολο έργο τους.
Ραντεβού στη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία.



































Ένα μεγάλο μπράβο σ΄ όλους....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου